Luotettava lakikumppanisi

Tiedämme mitä osaamme. Hoidamme vain juttuja, joiden ajamiseen meillä on ammattitaito ja joiden menestymismahdollisuuksiin itsekin uskomme. 

Selvitämme ensimmäiseksi sovintomahdollisuudet. Useat hoitamamme jutut päättyvätkin sovintoon, jolloin pitkään oikeusprosessiin ei tarvitse lähteä. Kokemuksemme ja neuvottelutaitomme ovat asioita, joita asiakkaamme arvostavat. 

Emme tuhlaa aikaa monimutkaisten kirjeiden lähettämiseen, vaan keskustelemme kanssasi haluamallasi tavalla. Neuvomme, kirjalliset ohjeemme ja lausuntomme ovat mahdollisimman selkeitä. Haluamme, että sinä itse ymmärrät, mitä asiassasi tarkalleen ottaen milloinkin tapahtuu. 

Sovimme etukäteen kanssasi, miten juttuasi hoidetaan ja kuinka paljon kuluja sinulle asian eri vaiheissa aiheutuu. Selvitämme myös mahdollisuutesi saada esimerkiksi julkista oikeusapua tai korvausta oikeusturvavakuutuksesta. 

 
 

Hoidamme asiasi yksinkertaisesti kolmen stepin mallilla

vakuutusoikeus, lakimies

STEP 1  
Alkukartoitus

Käymme kanssasi läpi, mistä ongelmassasi on kysymys. Tämä tapahtuu joko puhelimitse tai kasvokkain. Sen jälkeen käymme läpi toimittamasi asiaan liittyvän materiaalin. Annamme niiden perusteella sinulle arvion asiastasi. Kerromme, mitä eri etenemisvaihtoehtoja asiassasi on ja tarjoamme sinulle yksinkertaisen ja selkeän ehdotuksemme parhaista jatkotoimenpiteistä kustannusarvioineen. Selvitämme eri rahoitusvaihtoehdot, kuten onko sinulla oikeus oikeusapuun tai oikeusturvaan.

Kerromme sinulle reilusti ja suoraan, jos asiassasi ei ole edellytyksiä onnistua. Otamme hoitaaksemme ainoastaan toimeksiantoja, joiden onnistumiseen itse uskomme. Jos emme voi auttaa sinua, ohjaamme sinut toiselle lakimiehelle.

 
vahingonkorvaus, vakuutuslääkäri

STEP 2
Prosessi

Kun olemme yhdessä kanssasi päättäneet, miten asiassasi on parasta edetä, teemme kirjallisen toimeksiantosopimuksen. Tiedät näin jo ennalta, miten asiaasi tullaan hoitamaan ja mitä se tulee sinulle maksamaan. Mahdollisista lisäkustannuksista sovitaan aina kanssasi etukäteen. 

Tämän jälkeen ryhdymme hoitamaan toimeksiantoasi sovitulla tavalla. Pidämme sinut säännöllisesti ajan tasalla siitä, miten asiasi etenee. Yhteydenpito hoidetaan sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Kaikki asiallesi tärkeät kirjelmät hyväksytetään sinulla aina etukäteen.

potilasvahinko, aivovamma

STEP 3
Toimeksiannon päättäminen

Asiasi hoidetaan loppuun asti. Emme jätä sinua yksin asian ratkettua. Jos sinulle on myönnetty korvauksia, autamme sinua niiden perimisessä ja tarkistamme, että ne on laskettu oikein. Tarvittaessa autamme sinua harkitsemaan valituksen tarpeellisuutta.

Kun toimeksianto päättyy, kaikki meille lähettämäsi aineisto palautetaan sinulle.