TeamL
 
 

Lakitoimisto sinua varten

Olemme apunasi silloin, kun et pärjää yksin.

Olemme erikoistuneet vakuutus- ja vahingonkorvausoikeuteen. Ydinosaamistamme ovat työtapaturmiin ja liikennevahinkoihin liittyvät juridiset ja vakuutuslääketieteelliset ongelmat. Meiltä löytyy osaamista ja uskallusta vakuutusyhtiön ja vakuutuslääkärin ratkaisun haastamiseen. 

Tyypillinen asiakkaamme on työtapaturmassa, liikenneonnettomuudessa tai potilasvahingossa vammautunut henkilö, jolla on riitaa korvauksista vakuutusyhtiön kanssa. Hoidamme paljon mm. aivovammoihin liittyviä korvausriitoja.

Hoidamme ammattitaidolla myös työ-, rikos- ja ympäristöoikeuteen liittyviä toimeksiantoja. 

Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että hoidamme ongelmaasi kuin omaamme. Keskitymme asian ratkaisun kannalta olennaiseen ja ajamme juttusi tiukasti ja määrätietoisesti maaliin asti.

Hoidamme riita- ja rikosjuttuja muutoksenhakulautakunnissa, vakuutusoikeudessa sekä yleisissä tuomioistuimissa. Pyrimme aina ensisijaisesti sovinnolliseen ratkaisuun ja siihen, että vuosien oikeustaistelu voidaan välttää. 

Laskumme ei sisällä sinulle yllätyksiä. Sovimme palkkion perusteista ja kustannuksista kanssasi aina etukäteen. Selvitämme myös onko kustannukset mahdollista kattaa oikeusturva-vakuutuksella tai oikeusavulla. 

Onpa ongelmasi iso tai pieni, älä epäröi ottaa yhteyttä! Soita 040 1751005.