lakitoimisto turku
 

Tyytyväinen asiakas on tavoitteistamme tärkein

Me haluamme, että jokainen asiakkaamme on tyytyväinen.

Jutun voittaminen on iso ja tärkeä asia asiakkaalle. Sitä se on myös meille. Ihan aina ei tietenkään voi voittaa. Kun asiat hoidetaan ammattimaisesti, asiakkaan ei kuitenkaan tarvitse miettiä, olisiko toisin toimimalla kenties saavutettu enemmän. 

Voittamisen lisäksi haluamme tarjota palvelua, josta asiakas voi sanoa, että tuli kohdatuksi ihmisenä ja sai rahoilleen vastinetta. Se on meidän tärkein tavoitteemme.  

Olemme saaneet paljon positiivista palautetta, josta olemme todella tyytyväisiä. Se motivoi meitä jatkamaan ja kehittymään edelleen.  

Lue alta muutamien asiakkaidemme kokemuksia.

Teemme työtämme juuri sinua varten!

lakitoimisto turussa
 
Olen ollut eksyksissä lakiasioissa, mutta heti puhelinkeskustelu oli helpotus. Tapaamisen jälkeen tuli varmuus, että he ovat päteviä ammattilaisia lakialalla. He ovat auttaneet minua kaikin mahdollisin keinoin vakuutusyhtiön, eläkevakuutusyhtiön ja Kelan kanssa. Olen ollut tyytyväinen, että löysin heidät.
— Minä
Kärsin vaikeasta tapaturmavamman jälkeisestä kiputilasta (CRPS). Vakuutusyhtiö ei korvaa kuntoutusta, jota välttämättä tarvitsen. L Legal hoitaa nyt asiaani ja olen tosi tyytyväinen. Voin nyt luottaa siihen, että asian eteen tehdään kaikki mahdollinen, eikä minun tarvitse itse riidellä vakuutusyhtiön kanssa.
— Entinen työmies
On ollut iso helpotus kun saimme teidät hoitamaan asiaamme. Emme olisi jaksaneet yksin valitusta hoitaa
— Tyytyväinen
Jouduin pieneen operaatioon, jonka piti parantaa elämääni vain vähän haittaava vaiva. Toisin kävi. Jokin meni pieleen ja seurauksena oli vaivoja, joista kärsin nyt loppuelämäni. L Legalin naiset hoitivat asioinnin ja lausunnot Potilasvakuutuskeskukseen. Terveyttäni en tietenkään takaisin saanut, mutta minulle maksetaan nyt asianmukaiset korvaukset. Olen saamastani avusta kiitollinen.
— Potilasvahingosta kärsivä
lakitoimisto Turussa
 
Otin ongelmani vakuutusyhtiön kanssa puheeksi Liisan kanssa. Hän tiesi heti, miten asiassani kannatti toimia. Hän neuvotteli vakuutusyhtiön kanssa ja laati selvityksen, jossa tuotiin esille tilanteeni. Sain lopulta korvauksen, josta itse olin jo jonkun aikaa taistellut. Säästyin oikeudenkäynneiltä. Kiitos!
— Yrittäjä Tampereelta
Sain viime kesänä työtapaturmassa aivovamman. Olen sen vuoksi edelleen sairauslomalla. Vakuutusyhtiön mielestä kyse oli vain lievästä aivotärähdyksestä, vaikka lääkärini on tulkinnut aivovammani vaikeaksi. Jouduin valittamaan päätöksestä. Onneksi sain avukseni kokeneen ammattilaisen. 
— Maatalousyrittäjä Nivalasta
Yksin viranomaisten päätöstä on vaikea uskaltaa lähteä kyseenalaistamaan. Toimiston henkilökohtaisen ja ihmisläheisen tuen ja asiantuntevien neuvojen avulla pystyin jatkamaan.
Minusta tuntui siltä, että toimistossa oltiin aidosti kiinnostuneita selvittämään asia niin, että se kääntyy parhaiten juuri minun edukseni. Palvelu oli ystävällistä. Henkilö, jonka kanssa asioin puhui ihmisten kielellä ei lakitoimiston kielellä. Se on tärkeää! En aiemmin ole asioinut lakitoimistojen kanssa. Olen ajatellut sen olevan pelottavaa ja kallista. Ajattelin vältteleväni lakitoimistoja niin paljon kuin mahdollista. Tämän kokemuksen jälkeen on helpompaa lähestyä lakitoimistoa tarpeen tullen – L-Legal ensimmäisenä vaihtoehtona.

Olen kiitollinen saamastani avusta. Vaikka en saisi viranomaisten päätöstä kumottua, sain neuvoja vaihtoehtoisista tavoista selvitä tilanteestani.
— Turkulainen ihminen
 
Vakuutusoikeus
 
Tämän toimiston naisilla on rautainen ammattitaito ja tietämys miten asioita kuuluu hoitaa. Asiakas otetaan henkilökohtaisesti, eikä vain hoidettavana juttuna. Ensimmäistä kertaa on sellainen turvallinen olo, että Laura hoitaa tätä juttua juuri kuten kuuluukin. Muuttuviin tilanteisiin reagoidaan heti ja viestit ja soittopyynnöt menee heti perille ja niihin vastataan. Toimistolta tulee heti tietoa, jos asiassa on tullut etenemistä. Sydämellä tehdään töitä, asiakkaan asia on yhteinen asia. Voi vaan olla kiitollinen, että tämä toimisto löytyi ja huoli on poissa omilta hartioilta, asiat hoituu. Kiitos Lakitoimisto L Legalin tytöt
— Vammautuneen pojan äiti
Henkilökohtaisessa tapaamisessa sai tuntea aitoa läsnäoloa sekä syvällistä paneutumista asioihin ilman kiireen tuntua. Asioiden hoito oli todellakin ihmisestä ja hänen tilanteestaan lähtevää, mutta silti äärimmäisen asiantuntevaa ja ammattitaitoista. Useiden lakitoimistojen kanssa toimineena voin lämpimästi suositella L Legal Oy:n palveluita kaikille, jotka haluavat, että vaikeakin asia ja huoli otetaan tosissaan, asiat tuodaan ymmärrettävästi asiakkaan
tietoon ja asiakas pidetään ajan tasalla jatkuvasti kaikesta. Parempaa palvelua en ole tähän mennessä lakitoimistoilta saanut kuin L Legalilta.
— Puolison asioita hoitava läheinen Seinäjoelta
Mitä enemmän ihmiset löytävät asiantuntevaa apua, sitä parempi. Usein vaan unohtuu kiittää avusta ja siitä, miten se on vaikuttanut elämään. Toki siitä maksetaan, mutta silti se ei kirpaise kun tietää miksi ja missä mennään. 
— Kiitollinen nainen Turusta